diumenge, 20 de març del 2016

Intercanvi amb Suècia

Aquests dies són dies de feina a l'institut,amb alumnes que van amunt i avall. El passat dia 9 de març van marxar durant 8 dies, 20 alumnes de 1r de batxillerat a Vänesborg (Suècia). I ara estem enfeinats preparant les activitats pels 45 alumnes provinents d'Holanda que arribaran d'aquí pocs dies! 

Crònica del viatge a Suècia

Un intercanvi té com a finalitat principal el fet de conèixer les diversitats culturals d'altres llocs, i quan 20 alumnes de 17 anys marxen a Vänesborg i conviuen amb les famílies sueques, van al seu institut, i segueixen els horaris que allà fan, de seguida comencen a descobrir com d'interessant és això de conèixer altres cultures, perquè tot sigui dit, la vida i el caràcter mediterrània és força diferent a la vida i caràcter nòrdic!

Breument... què hem fet aquests dies a Suècia?


  • Entrar a les aules i treballar amb els nostres partners suecs. Vam compartir informació de Suècia i Catalunya a partir de power points. Vam parlar de música, cinema, arquitectura, política... 
  • També vam aprofitar per anar a classes de biologia, matemàtiques, anglès, química. El primer dia el director ens va dir que fóssim curiosos...i vam ser curiosos! Vam passar la majoria de matins a l'institut, fent classes i dinant, perquè allà tothom va al menjador a les 11h del matí per dinar! 












  • Hem omplert les tardes fent nombroses activitats: patinatge sobre gel, bowling, jugar a tennis, anar a un centre aquàtic, visitar la ciutat que ens acollia.



  • També hem fet el turista i el dissabte vam agafar el tren i cap a Göteborg falta gent!
Mireu quin vídeo-resum del viatge va preparar l'Alba Tort!!!


L'experiència ha estat fantàstica, els alumnes s'ho han passat molt i molt bé, així com també han practicat molt l'anglès i han conegut altres realitats. Ara estem a l'espera de saber si el proper octubre ens tornen la visita. Passarem de ser hostes a ser acollidors!
En tenim ganes!


Ara ja estem preparant l'estada dels alumnes provinents de Harderwijk, Hollanda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada